Privatlivspolitik ved booking af tid i Hundefrisør Salon.

Denne Privatlivspolitik er senest opdateret den 26. september 2021.

Hvornår gælder Privatlivspolitikken

Privatlivspolitikken gælder for Rodselle Hundepension I/S’ behandling af de persondata, som du oplyser i vores booking formular på rodselle.onlinebooq.dk som du finder her, eller når du på anden måde aftaler en tid i hundefrisør salonen.

Vores Kontakt Information

Navn: Rodselle Hundepension I/S
Adresse: Rodsellevej 10, 6070 Christiansfeld, DK
Web-adresse: https://rodselle.dk/
CVR-nr.: 40648526
Tel: +45 42 22 67 69
E-mail: rodselle.hundepension@gmail.com

Formål og Retsgrundlag for behandling af persondata

De oplysninger, som vi beder om, har udelukkende det formål, at de er nødvendige for at vi kan yde den bedste service til din hund. Retsgrundlaget for at indsamle disse data falder under GDPR artikel 6, stk. 1, litra f) som omhandler, at vi har en legitim interesse i oplysningerne. Hundens navn, race, alder og køn bruges til dens journal til identifikation. Journalen fører vi, så vi har en historik over tidligere besøg i salonen. Dit navn, telefonnummer og email adresse bliver ligeledes skrevet ind i din hunds journal. Disse oplysninger bruger vi til at komme i kontakt med dig, i forbindelse med din booking.

Opbevaring af oplysningerne

Vi opbevarer journalen, med dine og din hunds oplysninger i 3 år. I praksis betyder det at vi opbevarer hele din hunds historik i 3 år, efter dens seneste besøg i vores salon.

Databehandler aftale

Vi bruger systemet ONLINEBOOQ som host for vores booking system. Dette betyder at vi har en databehandler aftale med Onlinebooq ApS. Onlinebooq ApS er databehandler i det omfang, at de står for driften af systemet ONLINEBOOQ, vi er kunder hos dem. Rodselle Hundepension I/S er den dataansvarlige. Onlinebooq ApS behandler kun de data, som vi opgiver til systemet, heriblandt de data du, som kunde hos Rodselle Hundepension I/S oplyser, i forbindelse med booking. Dette gælder uanset om du booker online, eller på anden vis tager kontakt til Rodselle Hundepension I/S for at booke en tid i salonen.

Du kan læse mere om databehandleraftalen med Onlinebooq ApS, i deres betingelser og vilkår, som du finder her. Selve aftalen finder du i Bilag 1.

Onlinebooq ApS’ kontaktoplysninger


Adresse: Vesterballevej 5, 7000 Fredericia
Tlf: 23 96 69 68
E-mail: support@onlinebooq.dk
CVR: DK38303473

Deling med Tredjepart

Dine oplysninger er tilgængelige for Onlinebooq ApS, og dennes medarbejdere. Onlinebooq ApS behandler kun dine data som anført ovenfor. Du kan læse mere om hvordan Onlinebooq ApS behandler og beskytter dine data, i deres betingelser og vilkår, som findes her.

Din ret til ændring i dine data

Du har til enhver tid ret til indsigt, berigtigelse, sletning eller begrænsning i behandlingen af de data, som vi har indsamlet, for at opfylde vores legitime interesser.

Ønsker du at gøre brug af din ret, til ændring af dine data, kan du kontakte os via vores kontakt information som vist ovenfor.

Din ret til at klage over databehandlingen

Du har ret til at klage til tilsynsmyndigheden, hvis du mener, at vi ikke behandler dine personoplysninger efter loven. I Danmark er denne myndighed Datatilsynet som du kan kontakte her.

Links til love og bekendtgørelser, som er nævnt i denne Privatlivspolitik

GDPR