Vi er en lille hundepension med 13 bokse i forskellige størrelser. Boksene er fordelt på to afdelinger for at skabe så meget ro som muligt omkring din hund. Væggene er belagt med fliser for at kunne opretholde god hygiejne, og loftet er af Troldtekt, for at mindske støjen i opholdsrummene. De indendørs opholdsrum er udstyret med kameraer, både for sikkerheden om at gøre, men også så vi har mulighed for at følge med i hvordan det går med hundene, også når vi ikke lige er inde hos dem.

Hver boks har egen gulvvarme i halvdelen af boksen, så din hund kan vælge mellem at ligge lunt, eller køligt. Alle bokse har en udendørs løbegård, som der er direkte adgang til, dog har vi mulighed for at lukke hundelemmen, hvis vejret bliver meget dårligt. Alle bokse, både ude og inde, er afskærmet så hunden i naboboksen ikke kan genere din hund ved f.eks. at nedstirre den.

Vi planlægger at lave tre mindre løbegårde, med hundehus, som vi vil bruge til hundedagpleje. Ligesom boksene i hundepensionen, bliver disse med afskærmning imellem, så hundene ikke generer hinanden.

Vi planlægger ligeledes at bygge to dejligt store løbegårde, hvor hundene vil blive lukket ud nogle gange i løbet af dagen, så de både kan besørge og få ræset godt igennem uden snor.

Hele hundepensionen, lige fra de udendørs bokse til de store løbegårde, bliver indhegnet i et lukket system. På den måde kan hundene ikke komme så langt, hvis de skulle prøve at tage på eventyr på egen pote.

De hunde som kan, og vil, får mulighed for at komme på eventyr udenfor hundepensionen i snor. Grænsende op til vores grund, er der en skøn skov, med mulighed for en rigtig dejlig luftetur, uden at vi behøver at nærme os en trafikeret vej.

Hundene bliver fodret 1-3 gange om dagen, alt efter hvad de er vant til hjemmefra, samt kommer ud enten i de store løbegårde, eller på en dejlig tur i skoven. I løbet af dagen vil der blive hygget og leget med hundene, gjort rent og gjort klar til hjemrejse og/eller ankomst.